Ubytování Žďár nad Sázavou

V obci Žďár nad Sázavou v kraji Vysočina, naleznete naše Ubytování Žďár nad Sázavou. Je vhodné pro rodiny, turisty, cyklisty i lyžaře. Aktuálně máme k dispozici v rámci domu jeden apartmán o rozloze více než 100 m².

Kontakt

ARJA REAL INVEST, s.r.o.
Hamry nad Sázavou 341
59101 Žďár nad Sázavou 1
region Žďár nad Sázavou
49.566418, 15.909472Mapa
Provoz: celoroční
Poznámka: AJ
Počet pokojů: 1
Počet lůžek: 5
Cena za noc/os. od: 300 Kč
Cena za noc/os. do: 600 Kč
Parkování - poznámka: ANO

Apartmán 4+1 Vám nabízí celkovou kapacitu 5 lůžek. Tvořený je obývací místností s rádiem, křesly, gaučem a rozložitelnou pohovkou, která je vhodná jako plnohodnotné lůžko pro 1 osobu. Z obývacího pokoje vede výstup na balkon s výhledem do zahrady. Tato místnost je propojena také s jídelní částí, kde si můžete dopřát kávičku či vlastnoručně připravený oběd. K jeho přípravě Vám poslouží vybavení v kuchyni. Zde jsme pro Vás připravili elektrický sporák s troubou, mikrovlnnou troubu, rychlovarnou konvici, lednici s mrazákem a jídelní stůl s židlemi.

V apartmánu se nacházejí dvě ložnice. Jedna s manželskou postelí a druhá se dvěma samostatnými postelemi a pracovním stolem. Koupelna je zařízená vanou a umyvadlem, toaleta je samostatná. V objektu je pro Vaše potřeby zajištěno bezplatné WiFi připojení na internet. K dispozici je dětská postýlka. Pobyt se psem je povolen.

Na oplocené zahradě můžete strávit klidné chvíle a posedět si s blízkými či kamarády. U nás si bezpečně uschováte i Vaše lyže a kola. K zaparkování aut Vám poslouží prostor přímo na pozemku u domu případně i na veřejném parkovišti před domem.

 

Vybavení

  • Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi
  • Internet
  • Sociální zařízení na pokoji
  • Parkování
  • Domácí zvířata
  • Úschovna zavazadel/kol