Šifrovací hry Havlíčkův Brod

Zahrajte si na detektivy a zpestřete si procházku městem luštěním nejrůznějších hádanek, křížovek a šifer. Zapojte mozkové závity a odhalte záhadu, kterou pro vás připravil spolek sifruj.cz. Nyní také v oblíbené variantě pro děti!

Kontakt

Havlíčkovo náměstí
58001 Havlíčkův Brod 1
region Havlíčkův Brod
49.607426, 15.578861Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Rozluštěte šifru a zapište se do Síně slávy

Hra s názvem „Brodská dětská“ je vhodná pro děti i dospělé. Vybrat si můžete ze dvou verzí – ta těžší je bez textu, ta lehčí je doplněna o text a je určena především dětem do 10 let. Obě jsou ke stažení na webových stránkách www.sifruj.cz/brodska-detska. Pokud nemáte k dispozici tiskárnu, stavte se v Městském informačním centru v Havlíčkově Brodě, kde je brožura k dostání.

Cílem hry je splnit čtyři úkoly na trase dlouhé asi jeden kilometr. Pokud šifru rozluštíte, čeká na vás na konci reálná stránka, do které se jako vítězové můžete zapsat, a vstoupit tak do síně slávy vítězů (pochlubit se zápisem pak budete moci i na stránce sifruj.cz, kde jsou všichni vítězové k dohledání). Polohu schránky se dozvíte na posledním stanovišti.

Za hru se platí až po jejím dokončení – a platí se pouze v případě, že se vám líbila. Patříte-li mezi hravé výletníky, vyzkoušejte další dvě brodské šifrovačky určené dospělým. 

Foto: m-ARK