Bylinky od Sedmikrásky

Rodinná farma Sedmikráska se zabývá výrobou bylinných sirupů a čajů z bylinek sesbíraných v okolní čistě přírodě, vyrábí i koupelové soli.

Kontakt

Rodinná farma Sedmikráska
Vříšť 1
59203 Sněžné
region Žďár nad Sázavou
70418713
49.634899, 16.119087Mapa
Volné pokoje
Období: léto

Sirupy jsou připravovány podle domácích receptur, bez chemických konzervantů, barviv a aromat, pouze s obsahem cukru, vitamínu C a kyseliny citrónové.

Extrakty (sirupy bez cukru) jsou připravovány stejně jako sirupy podle rodinných receptur, bez chemických konzervantů, barviv a aromat, mírně přislazeny steviolglykosidy. Jsou to výrobky úplně bez cukru, nebo pouze s přirozeně se vyskytujícími cukry, a jsou tedy vhodné i pro diabetiky.

Čaje si můžete u nás zakoupit jak samostatné bylinky, tak míchané bylinné směsi. Čaje máme rozděleny do 3 kategorií: účelové, dětské, lahůdkové. K dispozici jsou i pečené čaje.

Džemy jsou jednodruhové, bez přídavku jiného ovoce, přičemž ovocný podíl tvoří 66 %. Jsou vyráběny v poměru 2:1, tedy podíl cukru je 33%. Džemy neobsahují přídavky v podobě konzervantů, aromat a barviv a jsou tedy vhodné i pro nejmenší členy domácnosti. Jsou ošetřeny pasterizací.

Foto: Rodinná farma Sedmikráska