Pohádková stezka skřítka Ostružinky

Hotel Medlov pro rodiny s dětmi připravil celkem 10 krásných zábavně naučných zastavení v medlovském parku a přilehlém lese, které Vás seznámí právě se skřítkem Ostružinkou a dalšími pohádkovými postavičkami z knihy od Lenky Junové Skřítek Ostružinka. Pohádkou je provede krásný pohádkový letáček, podle kterého budou moci děti objevovat jednotlivá pohádková zastavení. Na jedenáctém lesním zastavení narazíte na strážce lesa, kde si můžete mimo jiné postavit lesní skřítčí domek a rozšířit tak naši skřítčí vesničku.

Kontakt

Hotel Medlov, Fryšava pod Žákovou horou 143, 592 04 Fryšava pod Žákovou horou
Fryšava pod Žákovou horou 143
59204 Fryšava pod Žákovou horou
region Žďár nad Sázavou
CZ02007304
49.616009, 16.054792Mapa
Volné pokoje

Pohádkovou stezku si můžete projít minimálně do konce září. Pohádkový letáček je zdarma k vyzvednutí v recepci Hotelu Medlov. Každý účastník obdrží za splnění úkolů malou cenu opět na recepci hotelu.
Na hotelu si navíc budete moci vybarvovat Ostružinkovi vymalovánky.
O knize Skřítek Ostružinka: Lékař léčí, příroda uzdravuje. O tom ví své i skřítek Ostružinka, doktor lesních zvířátek. Žije v pařezové chaloupce pod ostružinovým keřem spolu s pavoučkem Václavem. Když ale onemocní les, tak je každá rada drahá a musí pomoci člověk. Jenže dospělí někdy problémy přehlížejí. Jak to asi dopadne s lesem, který zničí zlí brouci kůrovci? Zvířátka utečou do nového domova a Ostružinka s Václavem osiří. Díky dětem, Karolínce a Kubovi se jim podaří vrátit zpátky mezi zvířátka.
Laskavá knížka plná líbezných obrázků Jany Smetanové včetně těch, které čekají na dokončení pastelkami malých čtenářů.

Foto: Koruna Vysočiny a Hotel Medlov

Otevírací doba:

květen - září bez omezení, hrací karta je k vyzvednutí na recepci hotelu zdarma