Relax v korunách stromů

Představte si, že by vaše jarní dovolená nebo výlet mohly zahrnovat nevšední zážitek – pobyt ve stromovém domku uprostřed postupně probouzející se přírody.

Kontakt

Hana Páleníčková
58001 Havlíčkův Brod 1
region Havlíčkův Brod
Volné pokoje

Při pobytu v Treehouse Stvořidla vás zahřejí první paprsky slunce a budete poslouchat zvuky probouzející se fauny. Komfort moderního ubytování ve spojení s přírodou je tou pravou šancí na opravdový relax a odpočinek. A co by mohlo být lepšího než zakončit den relaxací v koupacím cedrovém sudu s výhledem na zelenající se koruny stromů a skleničkou výborného vína v ruce?

Do nového dne vás nastartuje bohatá snídaně, kterou vám majitelé připraví do piknikového koše, který si lanem sami vytáhnete na terasu stromového domu. Dny můžete trávit procházkami po okolí, věnovat se pozorování ptáků a dalších obyvatel lesa. Aktivnější návštěvníci s sebou vezmou kola, protože cyklotrasy křižují blízké okolí. Večery strávíte při grilování na terase vašeho stromového domku nebo si dopřejete chvíle klidu při čtení knihy se zvukem lesa jako dokonalou kulisou.

Pokud tedy toužíte po výjimečném zážitku, který kombinuje relaxaci, pohodu a blízkost přírody, Treehouse Stvořidla je tou pravou volbou pro vaši jarní dovolenou.

Foto: Vysočina West