Užijte si den v areálu Panského dvora

Volnočasový areál v Panském dvoře nedaleko centra Telče láká děti i dospělé. Čeká tu na vás herna, lezecká stěna, lanová dráha, pivo z vlastního pivovaru, expozice o lesnictví a rybářství a mnoho dalšího.

Kontakt

Kraj pod Javořicí, z. s.
nám. Zachariáše z Hradce 4
58856 Telč
region Jihlava
Volné pokoje
Výlet vhodný pro: předškolní děti, školáky

Jako rodiče s menšími neposedy oceníte Kavárnu s hernou U Zvířátek, kde si děti užijí prolézačky, houpačky, prozkoumají koutek pro batolátka i rozlehlý zastřešený prostor pro dovádění. Před hernou parkují motokáry a odrážedla k zapůjčení zdarma.

Svou zdatnost můžete otestovat na lezecké stěně, svézt se na lanové dráze nebo se vydat do expozice o lesnictví a rybářství. Děti tu dostanou kvíz a následně dáreček.

Pohodu a uvolnění nabízí květinová smyslová zahrada s bosonohou cestičkou schovanou mezi vzrostlým bezem. A pokud máte rádi zvířátka, potěší vás ovečky, které se pasou na rozlehlé louce.

V místní restauraci vaří z regionálních surovin, dbají na jejich čerstvost a připravují tradiční českou kuchyni, ke které si můžete dopřát jedno z místních piv uvařených v Panském pivovaru Telč.

A když dostatečně vytrávíte, můžete nabitou energii věnovat kreacím na trampolíně.

V Panském dvoře se můžete také ubytovat, ať už v penzionu nebo nejnověji ve třech glampingových posedech. Zážitky na vás čekají také v privátní venkovní sauně s výhledem na výběh s daňky.

Užijte si den naplno nebo si v Panském dvoře naplánujte třeba celý týden. Nuda vám tady na mysl nepřijde.

Foto: Kraj pod Javořicí