Vodní radovánky v průzračné vodě biotopu Malvíny

Krásně čistá voda, o kterou se stará příroda. To je biotop Malvíny v Třešti, kde se zdravě osvěžíte v parných letních dnech.

Kontakt

Kraj pod Javořicí, z. s.
nám. Zachariáše z Hradce 4
58856 Telč
region Jihlava
Volné pokoje
Výlet vhodný pro: předškolní děti, školáky
Období: léto

Přírodní koupaliště Malvíny najdete v šestitisícovém městečku Třešť, které leží na půli cesty mezi krajským městem Jihlavou a historickou Telčí.  Areál koupaliště, kde se bez obav koupají i alergici, se rozkládá na ploše o rozloze 1,5 hektaru, vodní plocha zaujímá téměř 3500 metrů čtverečních.

Hloubka vody je tu odstupňovaná pro plavce, neplavce a malé děti. Hlavně menší návštěvníci ocení šestimetrovou skluzavku, vodní chrliče, hřib a také dětské hřiště. Dospělí si mohou zahrát plážový volejbal.

Areál pojme až 600 návštěvníků. Samozřejmostí je zázemí v podobě venkovních převlékáren, WC, přebalovacích pultů, stojanů na kola, laviček a wi-fi připojení zdarma. Za poplatek si můžete půjčit lehátko a slunečník.

Přímo v areálu koupaliště uhasíte žízeň a utišíte hlad v místním občerstvení. V průběhu léta tu připravují i speciální menu s gyrosem, grilovaným masem nebo šťavnatými burgery.

Užijte si léto u vody v areálu přírodního koupaliště v Třešti – na dohled od místního zámku.

Foto: Kraj pod Javořicí